Min foreløbende motorsportskarriere som hovedsagelig har været i gokart

Resultater Formula A 2003
I 2003 har jeg for første gang deltaget i EM i Formula A, konkurrencen blev unægtelig større da CIK, det Int. kart forbund under FIA, besluttede at lægge kart fabrikkernes Formel Super A klasse sammen med Formula A, specielt med fabrikkernes store budgetter.

Men vi tog udfordringen op, og kørte det bedste vi havde lært. Men med begrænsede private midler er det svært at hamle op med verdens bedste fabriksteam. Trods denne underlegne indsats lykkedes det mig at placere mig i den bedste halvdel blandt de 93 af verdens bedste kørere.

Historik:

År 2003 blev det tidligere Formel Super A (fabrikkernes VM) nedlagt, og de deltog med uændret budget i Formula A år 2003
( Det svarer til at Formel 1 nedlægges og man fortsætter med uændret budget i Formel 3000)

Bedste resultater Intercontinental (ICA) 2002

Bedste resultater Intercontinental (ICA) 2001

Bedste resultater Intercontinental Junior (ICA-J) 2000

Bedste resultater Intercontinental Junior (ICA-J) 1999

Sådan begyndte min gokart karriere

Jeg fik min første gokart på min 9 års fødselsdag, men da man i Danmark skal være 10 år for at køre løb, kunne jeg kun deltage i træning. Da jeg fyldte 10 år, begyndte jeg i Formel Junior.

Da jeg var 12 år, var talentet bemærket og jeg fik en Birel gokart stillet til rådighed af Birel impotøren, Racing Motor.
Som 13-årig, efter sommerferien i 1999 fik jeg tilbudt en testkørsel af Birel i formel ICA-J iforbindelse med 5/6 afd. DM/DANSK SUPER KART (DM/DSK).

Jeg kvitterede for tilliden ved efter kun få træningsomgange med en 5 plads ved finalen i 5 afd. af DM/DSK. samt at starte fra 2 pladsen i finalen til 6 afd. DM/DSK.

Jeg kunne dog ikke fuldende triumfen da motoren brød sammen på 9 omgang.

Men talentet var bemærket og jeg blev tilbudt et sæde i det professionelle Racing Motor Competition Team, (tidl. Jan Magnuson Birel team), et team som har opfostret nogle af de største talenter herhjemme.

Min tilknytning til Racing Motor betyder, at jeg kan trække på deres mangeårige erfaringer og få det rigtige materiel stillet til rådighed.

Fra Januar 2001 blev jeg tilknyttet Peugeot - Birel Junior team. Det blev starten på den internationale karriere og fra 2002 er jeg med i Team Danmarks bruttotrup.

Team Danmark støtte i 2002
I 2002 fik jeg støtte fra Team Danmark og fra Dansk Automobil Sports Union.
Pga. tidligere års støtte blev det desværre kun til det ene år.

Udtagelsen er sket på baggrund af hidtidige resultater og forventningerne til fremtidens resultater.
Udtagelsen viser at en hård og målrettet indsats er nødvendig hvis man vil nå toppen inden for sin sport.
Når det så lykkes, ja så er de trælse træningstimer glemt og glæden og motivationen for den kommende sæson desto større.


Opnåede resultater i 1999

Formel Junior